over nutan coaching

 

over

Nutan coaching

Ik ben Erica van den Berg. Ik houd van de ontmoeting met de ander, ben benieuwd naar wat hem/haar/hen bezighoudt. Ik kan goed luisteren, heb een analytische blik, en onderzoek graag hoe iets beter kan. Ik ben geduldig en zorgvuldig en ga tegelijkertijd graag doelgericht aan het werk.
Belangrijke waarden voor mij zijn betrouwbaarheid, verbinding, respect en vertrouwen. Vanuit deze waarden coach ik.
Sinds mijn studie bedrijfseconomie heb ik me ingezet om organisaties en medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen.
Als lid van management teams hielp ik om organisaties aan te sturen. Als manager begeleidde ik mijn medewerkers zodat zij konden groeien in hun werk. Ik had er veel plezier in hen te stimuleren en ruimte te geven.
Het besef groeide dat ik vooral veel voldoening haalde uit de 1 op 1 begeleiding. Ik heb ervoor gekozen me volledig hierop te richten en me toe te leggen op coaching.
Aan de Academie voor Coaching heb ik de opleiding tot professioneel coach gevolgd, en mag me sindsdien gediplomeerd coach noemen. Ik ben aangesloten bij het NOBCO, de beroepsvereniging voor coaches. Ik onderschrijf de ethische code van het NOBCO.
Ik coach vooral twintigers en dertigers, jongvolwassenen dus, en mensen die zich nog een twintiger/dertiger voelen.

Nutan Coaching

Ik verdiepte me in de herkomst van de naam Nootdorp, de plaats waar ik woon. De oude oorsprong van het woord ‘noot ligt in het Gotische werkwoord Niutan. Nutan is mijn vrije variatie hierop. Niutan betekent onder andere genieten, verkrijgen, en voordeel hebben van. De oorspronkelijke betekenis van het woord ‘noot’ was: datgene wat het land voortbrengt om te leven. De hedendaagse termen nood, noodzaak, nodig, benutten en nuttig verwijzen hier nog naar. In de middeleeuwen had het woord ‘noot’ een tweeledige betekenis: het kon duiden op de producten van het land, dus graan, gras maar ook hout en turf. Het woord werd in sommige streken ook gebruikt als aanduiding voor vee.

Daarnaast is Nutan de naam van een prachtige bloem. Een bloem met een exotisch uiterlijk. Door de omhoogstekende sprieten wordt ze ook wel speldenkussen genoemd. Het is een stralende verschijning in warme gele, oranje en rode tinten. Wat een prachtige associatie. Met Nutan coaching wil ik jou van nut zijn om weer tot bloei te komen en te genieten.

Wat heb jij nodig om weer te stralen?

Looking for a coach?

Looking for a coach in the neighbourhood of Nootdorp, Delft, or Ypenburg? If you have something you want to work on, and are looking for a coach, please get in touch. Whether it is related to your studies, your personal life or your job. Let’s see if we get along, and if I am the right person to help you. I was born and raised in the Netherlands, and lived in the UK for 2 years. I understand what it can be like to settle in a new place, and am familiar with an international environment.

contact gegevens

Erica van den Berg

Bellen of Whatsapp  0648283656

welkom@nutancoaching.nl

IBAN NL62INGB0001612596
KVK 85463035

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

thema’s coaching

studie

werk

persoonlijk

aangesloten bij